Nieuwe regeling gebruik van kasten en het plaatsen van kisten op het strand

Nieuwe regeling gebruik van kasten en het plaatsen van kisten op het strand

Tijdens de afgelopen ledenvergadering zijn een aantal beslissingen genomen. Zoals u misschien al eerder vernomen heeft krijgen we een wat andere indeling op het strand en gaan we de containers effectiever gebruiken.
Van daar ook de keuze om te stoppen met de kast/kist combinatie. Veel kasten worden wel verhuurd, maar niet gebruikt doordat men een kist op het strand heeft. Dit heeft tot gevolg dat sommige containers leeg of zeer leeg zijn. We willen daarom twee containers namelijk container 8 en 5 anders gaan gebruiken. Container 8 gaat gebruikt worden voor de opslag van materialen van de vereniging, en container 5 wordt half kite kasten en half gewone kasten.
Gaat de container waarin u nu een kast heeft een andere invulling krijgen en wilt u wel gebruik blijven maken van een kast dan kunt u in het begin van het seizoen in samenspraak met de wakers een andere kast in gebruik nemen.

Voor de facturen van het lidmaatschap is het van belang dat we duidelijk weten van iedereen of hij een kist neerzet op het strand of dat men gebruik wil maken van een kast met een plek voor een zeil of beide. Deze wijzigingen graag vóór 31-12-2017 doorgeven aan ledenadmin@skuytevaert.nl met vermelding van uw lidnummer.

Wanneer geeft u een wijziging door?
– Als u voorheen een kist en een (virtuele/kite) kast had en van een van de twee geen gebruik meer gaat maken.
– Als u voorheen een kist en een (kite)kast had en van beide weer gebruikt gaat maken. (U betaald dan voor de kast en de kist)

Dit vind je misschien ook leuk...