Watersporters bedankt

Bedankt watersporters voor deze fantastische week. Met 76 watersporters, 20 begeleiders, 5 dagen, 20 surfplanken, 20 bodyboards, 6 volley ballen, 5 kano’s, 3 catamarans, 2 rafts, 1 mega-sup, 1 resqueboot en mooi weer kunnen we terugkijken op een hele leuke week. Jullie inzet was elke dag weer grandioos.

We hebben alle onderdelen van het programma kunnen realiseren waarbij dinsdag een beetje regenachtig is afgesloten. Aan ons nu om het volgend jaar weer bijzonder te maken.

Trots op alle begeleiders van de watersportweek die voor elkaar en voor jullie alles in het werk stellen om deze week tot een succes te maken. Ook Surfschool Katwijk voor de altijd leuke begeleiding bij de verschillende onderdelen. Bijzonder ook de begeleiders die even invielen om daar waar nodig wat extra begeleiding te geven. Tenslotte ook het echtpaar Charlotte en Bert die achter de schermen ervoor zorgt dat we iedere ochtend fris en fruitig voorzien van een bakje koffie de dag kunnen starten.

Het terugkijken gaat nog een vervolg krijgen als we al het foto- en filmmateriaal van onze fotografen op locatie hebben verzameld. Via Facebook Jeugdzeilen Skuytevaert en Skuytevaert op Facebook kan je straks genieten van de mooiste opnames van deze week. Like de Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Tot volgend jaar,

Team Jeugdzeilen en begeleiders.