OKK HOBIECAT 2018

Op 18 & 19 augustus 2018 zal het Open Dutch Class Championship Hobie Cat weer plaatsvinden.
Dit jaar zal het evenement plaatsvinden bij  Skuytevaert. Het ONK valt in de feestweek van Skuytevaert en er zal dan ook een feesttent op het strand staan. In de avond is er een 3 gangen vis menu, tegen betaling voor 16-08-2018 kan hieraan worden deelgenomen. Voor meer info klik hier

*Update* Skuytevis zit helaas helemaal volgeboekt. Voor de zeilers die toch wat willen eten op strand kan er bij het inschrijven een chinese maaltijd worden besteld. De kosten hiervoor zijn 10,50.

 

De klassen die zullen strijden zijn:

  • Hobie Dragoon
  • Hobie 16
  • Hobie Wildcat

Alle andere klassen zullen meedoen met de Hobie Cat Challenge Cup.

De boten mogen niet met eigen vervoer naar strand worden gebracht. Voor transport moet er gebeld worden naar 071-4014920, let er hierbij wel op dat transport alleen mogelijk is in de ochtend en de avond (wanneer het een stranddag is).

Documenten:

Notice of Race

Sailing instructions (Bij inschrijving)

 

!!Let Op!!

Inschrijvingen via de website zijn alleen voor de wedstrijden van de clubcompetitie. Voor het OKK moet er in de feesttent worden ingeschreven.

 

Op 11 & 12 augustus is het Skuytevaert Open en via deze weg willen wij ook alle Hobie zeilers uitnodigen om hieraan mee te doen. Er is ruimte op strand om de gehele week de boot te laten liggen, echter wordt hier wel een kleine vergoeding voor gevraagd. Voor vragen over de wedstrijden kunt u een mail sturen naar j.c.van.duijn@ziggo.nl .