Gezellige avonden WINTERSOOS 2015-2016

1 biertje wijntje

De Soos draait inmiddels alweer op volle toeren, het was afgelopen 1e zondagmiddag van de maand zelfs ongekend druk in de Soos. De reddertjes hadden bardienst en alle aanhang was gezellig meegekomen. Een goede tip voor andere bardienstlopers misschien?! De BBQ van Jan en Carry was een overweldigend succes en op vrijdag 6 november was het ook alweer drukker op de kaartavond. Misschien kom je de volgende kaartvrijdag van 20 november ook gezellig jokeren of klaverjassen (Aanvang 20:00 uur)?  Maar zet in ieder geval het optreden van Mental Sweat in je agenda:

Zaterdag 28 november: Muziek van de vierkoppige band Mental Sweat. Je kent de band misschien al van het optreden op de 1e zondag van de Feestweek van 2014. Onze eigen Skuytevaerder Kjeld van Klaveren speelt er in. Mental Sweat brengt een mix van akoestische en versterkte rocknummers, waarbij je qua sfeer kan denken aan Foo Fighters, Neil Young of Creedence Clearwater Revival. En… er mag gedanst worden!

Een biertje drinken en bijpraten in de Soos? Van harte welkom:
Elke zaterdag van 20:00-23:00 uur.
Elke 1e zondag van de maand van 16:00-19:00 uur.

Liever een kaartje leggen? Kom dan klaverjassen of jokeren:
Vanaf vrijdag 9 oktober wordt er om de veertien dagen geklaverjast en gejokerd. Je betaalt € 3,00 en als je goed speelt win je een lekkere vleesprijs. Dat wordt dus op de vrijdagen 9 oktober, 23 oktober, 6 november, 20 november, 4 december gewoon- en op 18 december KERSTKAARTEN! Koffie gratis (meestal ‘met iets lekkers erbij’) en een stukje kaas en worst om op krachten te blijven ook. Geen messen op tafel en gezelligheid gegarandeerd. Aanvang 20:00 uur.

Belangrijk: Houd de website in de gaten, want daar vind je t.z.t. meer info over andere evenementen, tijden, inschrijvingen, eventuele toegangsprijzen etc. Zie www.skuytevaert.nl

Dit vind je misschien ook leuk...