Verzoek redactie Skuytepraet

De voorbereidingen voor een nieuwe Skuytepraet zijn inmiddels weer opgestart; wij kunnen (al) terugkijken op een mooie zomer en veel van ons/jullie zullen ongetwijfeld mooie foto’s (gemaakt) hebben op of rondom onze vereniging. Zoals bekend hebben wij graag foto’s in ons bezit om de/elke Praet zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Heb je één of meerdere prentjes die kenmerkend zijn voor ”zomer 2015 Skuytepraet / zon / zee / zwinnen / zeilen / strand / vissen of kiten”, graag enkele exemplaren toesturen aan de redactie. Het kan zo maar gebeuren dat die in de Praet komt te staan en wie wil dat niet?. Daar komt bij dat niet gebruikte foto’s op de reservebank gezet, dus blijf ook in de toekomst opletten!

Adres?  redactie@skuytevaert.nl of moustache@ziggo.nl. Bedankt!!

Dit vind je misschien ook leuk...