Lasertrainingen

Zoals al aangekondigd in de Skuytepraet en afgelopen zondag op strand:
We willen graag werken aan het niveau van het Laserzeilen en tegelijkertijd de onderlinge band van de Laserzeilers versterken  met een trainingsdag op binnenwater.

Dirk de B. en Dirk Z. zijn vrijdag op verkenning geweest bij zeilschool Aalsmeer. Zeilschool Aalsmeer heeft een soort Skuytevaert uitstraling op binnenwater: relaxed dus.

De zeilschool Aalsmeer biedt Lasertrainingen aan onder leiding van een ervaren trainer, genaamd Dirk (niet te verwarren met Dirk de B. en Dirk Z.). Wij hebben in eerste instantie gevraagd om bootsnelheid en boothandeling zoals rolltacks & gijpen, maar trainingen worden aangepast aan het niveau.

Kosten zijn 65 euro p.p. voor een volle dag zeilen inclusief boot en eventueel zeilkleding (kun je voor het comfort natuurlijk ook zelf meenemen). Er wordt voor dat bedrag van 10.00 tot 13.00 en van 14.00 tot 17.00 gezeild, als je dat tenminste kunt volhouden.
Er is plek voor maximaal 6 personen per keer. Training kan doorgaan vanaf 3 deelnemers.

In de maand juni kan er getraind worden op 6 en 20 juni.
In de maand juli zijn alle zaterdagen beschikbaar.

Heb je belangstelling? Mail dan een 1e, 2e en 3e voorkeur voor een zaterdag naar zwitserd@xs4all.nl en we prikken een datum.

Groet,

Dirk de Best & Dirk Zwitser