Start jeugdzeilen op 30 mei 2015

Zaterdag 30 mei starten we met het jeugdzeilen seizoen 2015. We gaan er weer een mooi jaar van maken met allerlei mooie zeildagen en evenementen.

We zijn ook met de indeling bezig geweest en we hebben een volle ochtendgroep en nog wat plaats in de middaggroep. Bij de indeling ben ik uitgegaan van hoe het vorig jaar was.

Ochtendgroep (15) aanwezig om 09:30
Bob Zierikzee, Bram Zierikzee, Damian Sip, Dirk van der Plas, Geert van Leeuwen, Jeroen Hazenoot, Job Klinkenberg, Job Vooys, Jules de Jong, Luca Huitema, Nanne Huitema, Niels de Mooij, Rens Jungerius, Stijn Haasnoot, Wilbert Hameete.

Middaggroep (14) aanwezig om 12:30
Amber Houwaard, Amber Wolting?, Bas de Ruiter, Emmy van der Bent, Niels van Duijn, Jacob Hoek, Jesse Houwaard, Julia Hoek, Koen van Duin, Linsey Houwaard, Nick van der Horst, Roos van Duin, Sofie van der Plas, Stan van der Plas

Mocht de indeling niet naar wens zijn laat het dan even weten via de mail. We hebben weinig ruimte voor wisselingen, maar we horen het graag.

BELANGRIJK:

Watersportweek
Als je dit jaar wilt meedoen aan de watersportweek moet je je snel opgeven. Doe dit even via de mail en geef even aan of je zelf een wetsuit hebt ja/nee.

Vakantie
Omdat we een ochtendgroep en middaggroep weer goed zijn gevuld willen we graag weten wanneer jullie op vakantie/verhindert zijn en dus niet bij het jeugdzeilen aanwezig kunnen zijn. Het gaat hierbij om alle zaterdagen van 30 mei tot en met 30 augustus. Wij gaan dit in een schema zetten zodat wij weten hoeveel boten er naar de waterkant moeten.

Dit vind je misschien ook leuk...