Water van onder en boven, zout en zoet

Nog nooit 30 jeugdzeilers zo enthousiast gezien. Winddkracht 3 tot 4, leuke en uitdagende branding, wind uit het zuidwesten. Ideale omstandigheden om te gaan zeilen. Veel jeugdzeilers in korte broek dus ook nog een heerlijk temperatuurtje. Maar toch vreemd dat 17 graden en continue regen toch wat koud aanvoelt en veel jeugdzeilers het koud hadden. Maar we hebben gezeild. Door de kou niet langer dan een uur en we hebben de ochtend en middaggroep in tweeen gesplits om niet teveel jeugdzeilers aan boord te hebben. In de ochtengroep hebben de wat oudere jeugdzeilsters en Joep zelfstandig gezeild en in de middaggroep hebben Dirk en Ivan de SL 16 even uitgetest door de hele middag op het water te blijven. Talenten in aantocht. Jaap is meegeweest met de startboot en heeft alles op film vastgelegd. De verslagen en filmbeelden worden later deze week gepubliceerd. Tot dan even genieten van de trailer. Trailer Jeugdzeilen 25 juni 2011