Jeugdzeilen start op 31 mei 2014

In tegenstelling tot de ‘Skuytepraet’ begint het jeugdzeilen op 31 mei 2014 om 10:00 uur. We gaan om 10 uur verzamelen. We maken vandaag nog geen onderscheid tussen de ochtend en middaggroep. We gaan eerst een aantal dingen doornemen en dit proberen we zo kort mogelijk te houden.

  • In welke groep wil je geplaatst worden?
  • Wie gaan er wedstrijdzeilen?
  • Kunnen er teams gevormd worden?
  • Veiligheid en spelregels?
  • Etc.

Daarna gaan we de boten optuigen en zeilen…….

BELANGRIJK: Op dit moment is er nog ruimte om een aantal jeugdzeilers te plaatsen. Weet je iemand die graag op zee wil zeilen, die 12 jaar of ouder is, in bezit van zwemdiploma en niet bang is voor een golfje…dan is hij of zij van harte welkom bij het Jeugdzeilen Skuytevaert.

Dit vind je misschien ook leuk...