Avondje mosselen eten in de Soos geslaagd!

500 Skuytevaertleden en ‘slechts’ 28 inschrijvingen voor de mosselavond in de Soos van afgelopen zaterdag 16 november 2013… (G)een slechte score voor deze eerste winteractiviteit in de Soos. En lekker was het ook. Bram Houwaard en Ria Houwaard, geen stel maar wel familie, kookten de sterren van de hemel en zorgden voor grote hoeveelheden ‘mosselen in bier’ en ‘mosselen in wijn’. Met daarbij heerlijk vers Turks brood met kruidenboter, (een beetje weinig) sausjes voor de mosseldoop en een wijntje of biertje erbij, was het zeer aangenaam smullen voor de aanwezigen.

Bram had ruim ingekocht, met als gevolg dat ze het met z’n achtentwintigen niet op kregen

Bram, Atie, Charlotte, Ria en Erika pellen de overgebleven mosselen

Bram, Atie, Charlotte, Ria en Erika pellen de overgebleven mosselen

. Dat betekende nog een uurtje garnalenmosselenpellen, maar ook dat was weer gezellig en wie wilde kreeg daarvan dan nog een bakje mee naar huis. Kortom, een zeer geslaagd eerste item op de sooskalender van deze winter. Kijk even achterin de net uitgekomen Skuytepraet voor de volgende activiteiten en zorg dat je erbij bent!