Slotfeest – Aanvullende info

Warmond Rederij van Hulst -onderAl zin in?  Wij wel!

A.s. zaterdag vertrekken wij met z’n allen vanaf de Jachthaven in Katwijk.

Om te voorkomen dat er lange wachttijden bij het instappen ontstaan zal de eerste boot al om ca. 16.30 aan de steiger liggen. Zodra deze vol is vertrekt deze!
Zorg dat je uiterlijk 17.00 aanwezig bent om de laatste boot niet te missen.

Het wordt druk, we kunnen helaas niet iedereen aan boord een zitplekje garanderen!

Namens de vereniging wordt je op de heenweg aan boord een welkomstdrankje aangeboden. Omdat er voor gekozen is om zoveel mogelijk leden te kunnen laten deelnemen en het budget van de vereniging niet oneindig is zullen aan boord daarna de drankjes voor eigen rekening zijn. Eenmaal in ’t Kompas zijn alle drankjes en hapjes weer bij het inschrijfgeld inbegrepen. We hopen dat jullie daar begrip voor hebben.

We kunnen ons voorstellen dat sommigen besluiten om met eigen vervoer naar Kaageiland te reizen. Geen probleem! We zouden het op prijs stellen als je dit even wilt laten weten zodat we er rekening mee kunnen houden bij het indelen van de boten. Stuur dan even een berichtje naar slotfeest@skuytevaert.nl

Let er op dat je bij vertrek en aankomst even over steigers moet wandelen. Deze kunnen door vocht glad zijn. Trek eventueel passend schoeisel aan!

Hier vind u de deelnemerslijst
slotfeest inschrijvingen site op alfabet

Dit vind je misschien ook leuk...