Open Belgium Championship Multihull 2013

BK-YOUTH-2013-3DSC_3812Het eerste buitenlandse avontuur voor de wedstrijdzeilers van Skuytevaert. Met drie boten zijn we naar Belgie gegaan om mee te doen met de Open Belgium Championship Multihull 2013. We zeilen hier in de C3 klasse met twee Nacra 500 en de SL16. De eerste dag was het gelijk raak. Om half één het water op om weer na vier wedstrijden om half zeven terug te komen op strand. DSC_4476Half uurtje pauze en om zeven uur BBQén. Vroeg naar bed en de volgende dag nog eens drie wedstrijden. Met 40 deelnemers en 29 in de C3 klasse veel drukte. Met een 18 plaats voor Dirk Minnee en Babet van Prooijen, een 23 plaats voor Jaco van Duijn en Roos van Duin en tenslotte een 27 plaats voor Daniel Ouwehand en Albert Haasnoot die de eerste dag met pech zonder spi moesten varen. Veel geleerd en heel gezellig weer op weg naar huis. Klik hier voor een sfeerimpressie van het weekend.

Dit vind je misschien ook leuk...