Dragoon (C3) Cup oktober Veerse Meer

Daar gingen we dan, op naar het Veerse Meer waar twee Hobie 16 voor ons klaar lagen. En wat voor Hobie 16. Volledig getuigd en competitief konden twee teams van Skuytevaert op uitnodiging van Catclub Zeeland meedoen met de Dragoon Cup. Via deze weg willen we ook Catclub Zeeland bedanken voor deze fantastische mogelijkheid en de organisatie van dit leuke evenement. Onze teams deden mee in de C3 klasse (een uitbreiding op de Dragoon Cup). In deze C3 klasse waren de Hobie Max, SL16 en Hobie 16 vertegenwoordigt. Voor ons was het ook de eerste mogelijkheid om te kijken hoe onze jongens (en meisje) zich konden meten met andere jeugdzeilers. Ivan en Gijs die met spinnaker zeilden konden zich winnaar noemen van de Hobie 16 maar moesten de Hobie Max en SL16 op SW voor laten. Volgens Ivan en Gijs was dit logisch want die Hobie Max en SL16 gingen als een kanon. Uiteindelijk zijn ze 6de geworden in het algemeen klassement. Babet en Daniel hadden geen spinnaker en zijn 10de geworden in het algemeen klassement met de opmerking dat er nog wel met de SW van een Hobie 16 met spinnaker is gerekend. Of dit nog invloed heeft op de einduitslag weten we niet. Dit evenement is zeker voor herhaling vatbaar en ik ben bang dat we volgend jaar onze eigen SL16 mee moeten nemen. Later in de week zal Babet een uitgebreid verslag doen van het evenement. Tot volgend jaar.Hier nog even de uitslagen van het evenement in de C3 klasse.