5 oktober Jeugdzeilmoment en prijsuitreiking

Op vrijdag 5 oktober kwamen alle jeugdzeilers (en dit keer ook de ouders) bij elkaar om de film te kijken van het jeugdzeilen seizoen 2012 met nog niet eerder vertoonde beelden. Ook was er het jeugdzeil moment van het jaar. Dit keer weer niet zo moeilijk omdat de SAR net als vorig jaar de ondergang van de BAD BOYS begeleide. De jeugdzeiler was dan ook niemand minder als Jacob Hoek die als een van de weinige met de Redder mee mocht tijdens SAR. Dit jaar begonnen met het wedstrijdzeilen. Omdat de bemanning van de boten nogal eens veranderde hebben we de punten verzameld per zeiler. We hadden in totaal 14 deelnemers, waarvan 8 heren en 6 dames. We hebben totaal 22 wedstrijden gezeild. We hadden twee keer schade veroorzaakt en we zijn 1 en 2 geworden in de competitie.

Op de eervolle vijfde plaats en eerste dame is Roos van Duin. Op de derde plaats is geëindigd Daniel Ouwehand. Op de tweede plaats Jaco van Duyn en op de eerste plaats Dirk Minnee. Tenslotte werd het jeugdzeil team ook nog bedankt door de ouders. Voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn en voor volgend jaar weer ons uiterste best gaan doen om een mooi seizoen te realiseren.

Dit vind je misschien ook leuk...