BELANGRIJKE MEDEDELING Jeugdzeilen Skuytevaert‏

Aanstaande woensdag belooft het een mooie dag te worden en gaan we de dagtocht organiseren in plaats van donderdag/vrijdag. We proberen met zoveel mogelijk boten naar een verre bestemming te varen. We roepen dan ook alle ouders met een catamaran op om mee te doen. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een jeugdzeiler en een jeugdzeiler op de catamaran is niet verplicht….

Dus: Woensdag 1 augustus 2012 om 09:00 uur op strand voor de dagtocht.

Verder gaan er dinsdag jeugdwedstrijdzeilers meedoen aan de alternatieve long-distance race. De volgende deelnemers gaan in ieder geval mee: Dirk, Daniel, Jaco, Babet. Als je ook mee wilt als jeugdwedstrijdzeiler ben je van harte welkom morgen (dinsdag 31 juli 2012) om 11:00 uur op strand. Uiteraard zijn de weersverwachtingen belangrijk.

Wat we donderdag of vrijdag gaan doen wordt je over geinformeerd………

Jeugdzeilen

Dit vind je misschien ook leuk...