BUS blijft thuis … we gaan NIET naar Texel‏

Alle voorbereiding en dan dit.

We hebben steeds de Windguru in de gaten gehouden en de website van Ronde om Texel. Het laatste nieuws is dat de wind aan blijft houden en alleen nog maar meer gaat worden. Morgenochtend om 09:00 uur nemen ze op Texel de beslissing of het doorgaat of niet.

Omdat we met ruim 20 jeugdzeilers naar Texel gaan is het voor ons wel van belang dat er een grote kans is dat de Ronde om Texel doorgaat. Ze zijn nu aan het kijken of ze zondag kunnen zeilen. Voor ons is dit een extra bevestiging om niet naar Texel te gaan.

We balen als een stekker want we hadden er echt zin in. Jaap Houwaard en Ton Stevens zijn ook afgebeld want die hadden voor ons een luxe bus geregeld. Misschien dat we daar in de toekomst nog een keer gebruik van kunnen maken….

Morgen gaan we dan ook niet jeugdzeilen want het weer in Katwijk zal niet beter zijn dan op Texel….

Tot volgende week…

Dit vind je misschien ook leuk...