Kisten op strand

Met ingang van dit weekend (15 april) kunnen we weer onze kisten op het strand plaatsen. Zoals bekend kunnen de leden de plek van het vorig seizoen weer innemen. Dit kan tot en met zondag 30 april. Daarna zijn de vrije plekken beschikbaar voor andere leden. Wees dus op tijd.

In de ALV van december 2022 is besloten dat we maximale maten hanteren voor de kisten.

In aanvulling hierop is het mogelijk twee kleinere kisten per (gezins)lid in een vak te plaatsen in plaats van een grote kist, binnen de maatvoering die is afgesproken. Dit betekent concreet dat je twee kisten kunt plaatsen, mits de hoogte niet boven de 2,00 meter komt en de inhoud van de twee kisten opgeteld maximaal 2,0 kubieke meter is.

Daarnaast is het toegestaan om kisten die tegen het duin aan staan ook haaks op het duin te plaatsen.