Skuytevaert Sloep roeien open dag za 9 juli 15:00h

Beste Skuytevaert leden, 


Zoals jullie waarschijnlijk al hebben meegekregen is de vereniging een flink aantal leden en een drietal roeisloepen rijker. Ook zijn er ligplaatsen gerealiseerd aan de Synthese.  

Op 9 Juli vanaf 15:00h willen we graag alle leden de gelegenheid geven om de nieuwe steigers te bekijken en tegelijkertijd voor degene die dat willen, kennis laten maken met het sloeproeien. De nieuwe leden van Skuytevaert (de roeisters en roeiers van het Pulletje) verwelkomen jullie graag aan boord voor een kleine kennismaking met het roeien op het stuk tussen de sociëteit en de watering. Wellicht zijn er al wat fanatiekelingen die nog wat verder willen 😉 Gedurende de avond zal ook zeker de bar bemand zijn. Gezellige middag/avond gegarandeerd!

We zien jullie dan!

Dit vind je misschien ook leuk...