Inschrijving Watersportweek 2022

Beste watersporters!

De Inschrijving voor Watersportweek 2022 is geopend!

Van 8 tot 12 augustus 2022 organiseert Skuytevaert de Watersportweek voor watersporters van 10 tot 18 jaar. Wil je met deze onvergetelijke week meedoen, dan kun je je vanaf NU inschrijven. Voor de hele week betaal je € 30,- (per deelnemer).

Ben je lid van Skuytevaert, word je dit jaar 10 jaar én wil je zeker zijn van plaatsing, schrijf je dan voor 1 augustus a.s. in.

Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier. Heb je nog vragen van te voren, dan kun je altijd mailen naar jeugdzeilen@live.nl. We hebben natuurlijk ook vrijwilligers en begeleiders nodig. Ouders kunnen zich opgeven via het inschrijfformulier of door een e-mail te sturen naar jeugdzeilen@live.nl.


Klik hier voor het inschrijfformulier van de WATERSPORTWEEK 2022


Tot 8 augustus op het strand, we maken er weer een onvergetelijke week van!

Het team van de Watersportweek 2022

Dit vind je misschien ook leuk...