Algemene Leden Vergadering

We kunnen helaas onze winteractiviteiten nog niet plannen. Het is nog even wachten wat de regelgeving voor onze sociëteit gaat doen. Omdat we nog steeds een fysieke vergadering willen houden stellen we de najaars ledenvergadering uit. Volgens onze statuten kunnen wij deze vergadering uitstellen tot 15 april. Omdat het dan Goede Vrijdag is houden we de ALV op vrijdag 8 april. U krijgt hier op tijd de uitnodiging voor.

We hebben gelukkig nog wel een avond kunnen organiseren met alle commissievoorzitters, waarin we de activiteiten van de vereniging besproken hebben. Ook de datum voor de feestweek is hier vastgesteld, hij wordt gehouden van 6 tot 13 augustus 2022.  Wanneer er nog vragen of opmerkingen zijn aan het bestuur kunt u ze ook per mail stellen, of even een belletje plegen naar 1 van de bestuursleden. Wij kunnen het dan behandelen in de bestuursvergadering, en dit bespreken op de ALV.

Het Bestuur.

Dit vind je misschien ook leuk...