Jeugdzeilen 2021

Beste Jeugdzeilers, 

Zaterdag 5 juni begint het Jeugdzeilen 2021. Het is nog een eind weg, maar voor ons nu zaak om alles in orde te maken om er een mooi zeilseizoen van te gaan maken. 

Hopelijk zijn de maatregelen zo dat we gelijk kunnen gaan zeilen met instructeurs. 

Deelnemen 

Voor de jeugdzeilers van 2020 geldt: Als je in 2021 weer mee wilt doen met het jeugdzeilen, stuur ons dan een email om te bevestigen. Geef dan ook aan of je een voorkeur hebt voor de ochtend of juist de middaggroep. Dan proberen wij hier met indelen rekening mee te houden. 

Doe je niet meer mee, dan is een email ook makkelijk voor onze administratie.  

Let op: Bij geen antwoord (ik doe mee/of ik doe niet mee) dan gaan we ervanuit dat je NIET meedoet!  

Geef het ook even door als er gegevens gewijzigd zijn (als jij of je vader/moeder een nieuw mobiel nummer heeft bijvoorbeeld). 

Wetsuit 

Voor de jeugdzeilers die nog geen wetsuit hebben zijn er wetsuits beschikbaar. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, stuur ons dan een mail, zodat we een afspraak gaan maken om een wetsuit te gaan passen. Dit doen we voordat het Jeugdzeilen begint. Jij mag dan het hele jaar zorgen dat je eigen wetsuit veilig opgeborgen wordt. 

Zwemvest 

De zwemvesten die wij nog hebben liggen zijn niet meer veilig en vallen bijna uit elkaar van ellende. Dat betekent dat je voor een eigen zwemvest moet zorgen! Voor zwemvesten kan je bijvoorbeeld bij Decatlon terecht. Je hebt hier al een zwemvest vanaf € 34,99. 

Voor we gaan beginnen, zullen we nog wel een paar keer mailen met informatie. Bijvoorbeeld of je in de ochtend of middaggroep bent ingedeeld. Hou je mail dus in de gaten 😊. 

Tot 5 juni, 

Jeugdzeilen Skuytevaert 

jeugdzeilen@live.nl

Dit vind je misschien ook leuk...