2007 memory lane

Was geen jaar met veel zeildagen. Maar als er gezeild kon worden dan waren de omstandigheden perfect.

Er kijkt dus niemand naar voren…..

2007 was het jaar van teams die met elkaar gingen zeilen. Bij het jeugdzeilen onstaan er vaak koppels die het goed met elkaar kunnen vinden en altijd met elkaar willen zeilen.

Kitesurfen

Een nieuw opkomende sport bij Skuytevaert. De jongere en oudere jeugd heeft behoefte aan een grotere kick dan die de catamaran nog kan bieden. Inmiddels is deze kite-groep vanuit onze eigen leden gegroeid naar zo’n 10 beoefenaars.

Instructeurs anno 2007

Veel wind = Laser zeilen

In het zwinnetje

Kees geeft na 9 jaar de voorzittershamer door aan … Kees

Een nieuwe traditie is geboren. Tijdens de feestweek is er nu een BBQ voor alle jeugdzeilers. Dit is behoorlijk low-budget want met echt vlees hoef je niet aan te komen. Broodjes, kadaverstaven en ook de platte variant is nodig om de jeugd te laten genieten van een BBQ.