Beste wensen,

Namens het bestuur wens ik iedereen het beste toe in 2021. Een start van activiteiten in de sociëteit zit er voorlopig nog niet in, maar we gaan positief verder met de voorbereidingen van het zomerseizoen.

Ondanks alle beperkingen is het jaar 2020 een goed jaar geweest voor de vereniging. De start was wat later, maar we hebben allemaal kunnen genieten van een mooi strandseizoen. De ledenvergadering hebben we digitaal gehouden, het was een geslaagde vergadering, alleen de rondvraag is wat lastiger om digitaal te houden. We hopen dat we de voorjaars ledenvergadering wel fysiek kunnen houden, we wachten het af.

De vrijwilligers avond is nog niet gehouden, ook die moeten we nog even uitstellen. Maar wij willen alle vrijwilligers van de vereniging bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Door de inspanningen van al onze vrijwilligers is het voor ons mogelijk om al onze dingen te doen. Wij hopen dat u ook het komende jaar met plezier bij wil dragen aan de vereniging.

Er gaan dit jaar weer mooie dingen gebeuren op Skuytevaert. De eerste goedkeuring is binnen om bij de sociëteit aanlegplaatsen te realiseren en een vlot neer te leggen. Van de Rabobank hebben wij geld gekregen om dit te gaan realiseren. Ik hoop dat we dit jaar hier vooruitgang kunnen boeken. We houden u op de hoogte van de vorderingen.

Na het succes van de activiteiten week van afgelopen zomer heeft de ledenvergadering besloten dat we deze vorm voor het komende jaar gaan doorzetten. Er is geld vrijgemaakt om een overkapping of een luifel aan te schaffen. We gaan er weer wat moois van maken. De datum van de feestweek/activiteitenweek is dit jaar van zaterdag 14 tot en met zondag 22 augustus.

Ik wens iedereen een gezond en gelukkig 2021 toe, en hoop iedereen weer snel te kunnen ontmoeten.

Jan Hoek