Activiteitenweek 2020

Beste leden,
hier het programma voor de activiteitenweek die aankomend weekend van start gaat. Zoals jullie al gemerkt hebben gaan we toch activiteiten organiseren. We houden ons hier uiteraard aan de richtlijnen die we van de overheid gekregen hebben.

Van belang is voor ons allen dat we ons aan deze richtlijnen houden. Houd voldoende afstand, na de sportactiviteiten nemen we deze regel ook direct in acht.

We hebben geen tent staan op het strand, en er is een beperkt assortiment in het Klaphuys aanwezig. Aan etenswaar worden er alleen tosti’s, soep, ijsjes en snoepgoed verkocht. Houd hiermee rekening wanneer je naar het strand gaat. Het meubilair is uit het Klaphuis gehaald, zodat er alleen mensen in het Klaphuis zijn die wat komen afhalen. Op het terras en op het strand is genoeg ruimte om veilig en verantwoord te zitten.

Het Klaphuis heeft aangepaste openingstijden;
Zaterdag, zondag en maandag van         10.00 uur tot 21.00 uur
Dinsdag, woensdag en donderdag van   15.00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag van               10.00 uur tot 21.00 uur

Om dit te realiseren zoeken we nog mensen die een bardienst willen draaien. Op het strand hangen lijsten om je op te geven.
Wanneer het slecht weer is kan van deze tijden afgeweken worden.

Houd netjes afstand in het Klaphuys, en volg de route. Wanneer dit niet gebeurd kan de sooscommissie of het bestuur genoodzaakt zijn om de sociëteit te sluiten.

We proberen de beide weekenden met mooi weer een foodtruck op het strand te krijgen die vanaf 17.00 uur een maaltijd verkoopt (onder voorbehoud) . Je kunt hier betalen met pin! Niet met je clubcard.

Op donderdag worden er Highland Games georganiseerd door Bob. Schrijf je zo snel mogelijk in met je team op het strand. Ook wordt er donderdag een maaltijd geserveerd op het strand, een mooie Schotse Stew. De bonnen voor deze maaltijd zijn voor € 6,00 tot en met woensdag  te koop in het Klaphuys.

Wij wensen iedereen een mooie activiteitenweek toe.