Superwedstrijd

Naast het jeugdzeilen elke zaterdag is er ook een Team Skuytevaert. Dit zijn de al wat ervaren jeugdzeilers die de stap maken naar de club competitie van Skuytevaert. We varen hier op zondag in de ‘kleine’ klasse met de Hobie Max (Jeugdzeilen 2), de twee Nacra’s Jeugdzeilen (1 en 3) en een Dart 18 (eigen boot).

Vandaag was weer zo’n dag dat alles klopte en het heel spannend was. Uiteraard hopen we op meer competitie in de ‘kleine’ klasse waaraan onze Jeugdzeilers zich kunnen meten.

Joris Dubbeldam
Het begon met een mooie zeildag, later ging de wind jammer genoeg een beetje inkakken. Het was een geslaagde wedstrijd en heb genoten van het weer en de spanningen die tijdens het zeilen omhoog kwamen, aangezien het voortdurend zo spannend en tactisch was, dicht langs de concurrenten en nek aan nek door de finish. Ook zaten we elkaar af en toe behoorlijk in de weg maar dat maakte het juist leuk omdat je ze later weer terug kon pakken.
Te lang of…?

Norah Monteny
Het was eindelijk weer zondag, dat betekent zeilen! Vandaag ging ik samen met Joris op de zeilboot. De zeillat vergeten, boot weer om, als laatste het water op maar alles kwam helemaal goed. De eerste wedstrijd, het ging goed. Aan het einde nog een strijd met Bram en Evelien, waarbij Joris erg dichtbij kwam (ik natuurlijk gillen) :). Tweede wedstrijd ging beter, we hebben zelfs gewonnen! Het was een heerlijke dag!
Best een lang stukje šŸ˜‰

Evelien van den Eijkel
Zondag 2 augustus was een fantastische zeildag. Het begon al spannend met een hoge branding en iets te weinig wind. Ook tijdens de wedstrijd was er niet zo veel wind, waardoor het allemaal op techniek aan kwam. Erg leuk om eens mee te maken. Het hoogtepunt van de wedstrijd was zeker de spannende finish met 3 jeugdboten (2de wedstrijd). Kortom, een topdag!