Activiteitenweek 2020

Hier een voorlopig programma van de activiteiten week 2020. Er zullen nog activiteiten toegevoegd worden zoals bijvoorbeeld een jeu de boules competitie.

Voor de jongere kinderen onder de 10 jaar zal er op zondag 16 augustus en op zondag 23 augustus een watersport programma zijn. Deze week zal het inschrijfformulier op de site staan.

Alles gaat buiten gebeuren, we hopen op mooi weer. En wanneer het echt mooi weer is komt er misschien ook nog wel een Food Truck naar het strand. Veel zal op het laatste moment gecommuniceerd worden. Houd de website in de gaten.

Zijn er nog muzikanten in de vereniging die in deze bijzondere tijd willen spelen? Het zou mooi zijn om met lekker weer op de zaterdagen buiten live muziek te hebben. Wanneer er ideeën zijn horen wij het graag.

Dit vind je misschien ook leuk...