Corona update

Beste leden,

De eerder genomen maatregelen blijven voorlopig nog van kracht tot in ieder geval eind april. De opbouw van het strand laat daarom nog op zich wachten. Wanneer op 28 april aangekondigd wordt door de regering wat de nieuwe maatregelen zijn zullen wij als bestuur snel een besluit nemen wat er voor Skuytevaert mogelijk is. Voor als nog zijn de vooruitzichten nog niet positief, maar we blijven hopen.

Het blijft onze bedoeling om naar strand te gaan wanneer dit enigszins mogelijk is. Dit moet uiteraard met de gemeente afgestemd worden. Bij groen licht zullen we alles op alles zetten om zo snel mogelijk naar het strand te gaan.

Eigen terrassen en spullen mogen voorlopig nog niet naar het strand, pas wanneer de containers staan en het strand klaar is zal het vrijgegeven worden.

We hopen zo spoedig mogelijk met positieve berichtgeving te komen, tot dan gezondheid toegewenst.

Namens het bestuur,

Jan Hoek                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Dit vind je misschien ook leuk...