Corona crisis

AANPASSING!
Het bericht over de corona uitbraak en de gevolgen voor Skuytevaert levert nog steeds vragen op. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom een aangepast bericht.

Mededelingen van het bestuur naar aanleiding van de Corona crisis

Beste leden,

Het coronavirus houd Nederland in de greep. Om te beginnen hopen we dat het goed gaat met jullie en jullie naasten.

De overheid neemt diverse maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. Ook voor onze vereniging en onze activiteiten heeft dit gevolgen. Tot 6 april zijn geen verenigingsactiviteiten toegestaan. Daarom blijven de Sociëteit, de Blauwe Schuur en de loods aan de Blekerstraat gesloten. Alle geplande activiteiten zijn afgelast, voorlopig geen kaartavonden, zangavonden en ook geen Algemene Ledenvergadering.

We zijn in principe klaar om naar strand te gaan en houden voor nu de bestaande planning aan. Afhankelijk van de maatregelen van de overheid bepalen we of we ook werkelijk gaan opbouwen. De kans bestaat dat we de opbouw moeten uitstellen. Ondertussen zijn diverse leden ‘gewoon’ druk met de plannen en voorbereidingen voor de feestweek. Via whatsapp en mail komen we een heel eind! We gaan er dus vanuit dat de feestweek gewoon doorgaat.

Bij nieuwe maatregelen bekijken we telkens opnieuw wat de gevolgen zijn voor onze club. Zodra de maatregelen versoepeld worden, zal de bouwploeg alles in het werk stellen om zo snel mogelijk naar het strand te  gaan. We doen dan een beroep op al onze leden om waar mogelijk te helpen. We houden jullie via de website en social media zo goed mogelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Voor iedereen veel gezondheid toegewenst en we hopen jullie snel weer op het strand te zien.

Het bestuur

Dit vind je misschien ook leuk...