Bestuur valt in de prijzen!

Op vrijdag 24 januari vond de jaarlijkse Avond van de Sport plaats in het Dorpshuis in Valkenburg. Tijdens dit feestelijke evenement zijn de sportprijzen 2019 uitgereikt en de prijzen voor bijzondere bijdragen in het kader van Sport en Bewegen. In de categorie Sportbestuurder 2019 kwamen Jan en Carry Hoek (of eigenlijk Carry en Jan) als winnaars uit de bus. Het juryrapport  luidde als volgt:

Jan en Carry Hoek zijn bestuurders van de bloeiende watersportvereniging Skuytevaert. Samenwerking, verbinding en vernieuwing zijn de drijfveren van dit energieke duo. Zij zijn ook de initiatiefnemers van o.a. de Watersportdag (Sportinitiatief van het jaar 2016).

Daarnaast zijn er de afgelopen jaren  veel nieuwe initiatieven van de grond gekomen zoals Jeugdzeilen, de Watersportweek, SUP surfen en kanovaren voor de jeugd. De jury heeft veel waardering voor de inzet en vernieuwingskracht van Jan en Carry en zij verdienen dat ook de titel bestuurders van het jaar 2019.

Een mooi gebaar naar het bestuur, alle vrijwilligers en de leden die zich voor en achter de schermen voor Skuytevaert inspannen!