Medewerkersavond en schipper van het jaar.

Zaterdag 16 november was het tijd voor de jaarlijkse medewerkersavond. Zo’n 130 personen hadden zich voor deze avond aangemeld, er kwamen nog wat extra mensen aanwaaien, oftewel gezellige druk in de sociëteit. Deze keer geen buffet maar een 5 gangen diner uitgeserveerd van de bbq.

Met natuurlijk in de loop van de avond de schipper van het jaar verkiezing. Met een zeer verrassende uitkomst. Deze keer een bestuurslid terwijl deze eigenlijk niet genomineerd worden voor deze prijs. Maar de commissies hebben toch besloten dat zij het moest zijn. Waarom deze persoon dan toch de Schipper van het jaar werd? Kun je allemaal lezen in de volgende Skuytepraet waarvoor zij uitgebreid geinterviewd zal worden.

Gefeliciteerd Marieke de Wit met je mooie prijs.

Dit vind je misschien ook leuk...