Skuytevaert goes cashless en ‘bonless’

We hebben er eerder in vergaderingen over gesproken en het zoomden al een tijdje rond; we gaan over op een nieuw betaalsysteem. Je kan dan niet meer contant afrekenen en we stoppen met onze vertrouwde gele (groene, oranje, blauwe) bonnen.

Vanaf zaterdag 13 juli kan je niet meer met contant geld betalen in het Klaphuys

Ook geven we vanaf dit moment geen bonnen meer uit. Uiteraard kan je de bonnen die je hebt nog gewoon gebruiken. Afrekenen kan vanaf aanstaande zaterdag alleen nog op de volgende 3 manieren:

– met de Skuytevaert Clubcard

– met de KNIP-app

– met je gewone pinpas

Waarom stoppen met contact geld en bonnen?

Onze verkoopprijzen zijn afhankelijke van de waarde van 1 bon. Daarnaast gaat er veel contant geld om in de vereniging. Met dit nieuwe systeem kunnen we de in- en verkoop prijs beter op elkaar afstemmen en hebben we geen contant geld meer dat moet worden afgestort.

De meeste producten worden goedkoper

Door de invoering van het nieuwe systeem worden veel producten goedkoper. Een aantal blijven gelijk en een enkel product wordt duurder. Een tap biertje kost voortaan bijvoorbeeld € 1,50. Maar laten we eerlijk zijn, waar koop je voor € 1,50 nog een biertje?

Hoe ‘t precies werkt, leggen we je in het Klaphuys uit

De Skuytevaert Clubcard geven we uit in het Klaphuys. Je betaalt hiervoor eenmalig € 2,– (kostprijs). Je zet geld op je clubcard via de KNIP-app of met je pinpas. Dat werkt heel eenvoudig. We leggen het graag aan je uit als je de clubcard aanschaft. Het is mogelijk om een aparte clubcard voor je (klein)kinderen aan te schaffen. Op deze pas kan je een klein bedrag zetten waarmee ze bijvoorbeeld een ijsje kunnen kopen.

5% kado als je gebruik maakt van de clubcard

Als je gebruik maakt van de clubcard, krijg je 5% extra saldo. Stel je zet met de KNIP-app of via je pinpas € 50,- op je clubcard. Je betaalt dan € 50,- en krijgt € 52,50 tegoed op je pas. Waarom dit extraatje? Omdat Skuytevaert over iedere pinbetaling kosten moet betalen, dat hoeft niet als je afrekent met je clubcard.

Download alvast de KNIP-app

De KNIP app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Download ‘m alvast op je telefoon dan kan je na het aanschaffen van de clubcard gelijk aan de slag.

Klik hier voor IOS

Klik hier voor Android