Hulp gezocht

Zaterdag 25 mei staat watersportdag Katwijk geplant. Een evenement wat 4 jaar terug door Skuytevaert en de Katwijkse zeeverkenners in het leven is geroepen met als doel om deze dag iedereen in en om Katwijk kennis te laten maken met de diverse soorten watersport die Katwijk te bieden heeft. De surfclubs, jachthavens, zeeverkenners, roeiverenigingen. Iedereen doet mee.

Ook Skuytevaert willen we hier promoten en laten zien wat wij allemaal te bieden hebben. Er liggen 6 optimisten te water om de jongere kinderen kennis te laten maken met zeilen. Verder staat er een Dragoon (oude Rijn is net te klein om te varen) om te bekijken. We lenen onze sups en kano’s uit. Zeemanskoor Skuytevaert zingt een paar liedjes. Een groep vissers is aan het makreel roken. Water is te klein om te kiten, maar vertellen, foto’s en flyeren kan natuurlijk wel. Kortom volop activiteit.

Dit gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf, we zijn dan ook nog op zoek naar een paar vrijwilligers. ’s Morgens tussen 9:00 en 11:00 moet er het eea opgebouwd worden en tussen 16:00 en17:00 weer afgebroken en opgeruimd. Iemand bij de sups en kano uitleen staat, zodat we alles weer terug krijgen. Vlotte babbels op het terrein om mensen aan te spreken, enthousiast te maken en in te lijven bij Skuytevaert :-))
Wie helpt ons mee.
Graag een mail naar jan.carry.hoek@gmail.com

Groetjes Carry


Dit vind je misschien ook leuk...