Dirk en Ivan derde op Bries Noordwijk Open

Voor de meeste is het jeugdzeilen al afgelopen maar twee zeilers gaan nog even door in september en hoe…
Competitie: De SL16 ligt als laatste boot nog op strand om Dirk en Ivan mee te laten doen met de resterende wedstrijden van Skuytevaert. We begonnen hiermee op 28 augustus maar toen was het weer te slecht (zijn we gewend). Afgelopen zaterdag en zondag was het Bries Noordwijk Open waarbij zondag twee wedstrijden meetellen voor de Skuytevaert competitie.
Zaterdag: Vroeg opgestaan om richting Noorwijk te zeilen met het doel om 11 uur aanwezig te zijn in Noordwijk voor de briefing van de eerste wedstrijd. Door het gemis aan wind is dit maar bij één wedstrijd gebleven.
Zondag: Weer vroeg op om aanwezig te zijn bij de briefing van 10 uur. Gelukkig lag de boot nog in Noordwijk dus er heen zeilen was niet nodig. Drie wedstrijden achter elkaar gezeild en terug naar Skuytevaert. Niet nodig om nog te wachten op de prijsuitreiking.
Echt niet….. Dirk en Ivan zijn derde geworden in de klasse: Open klasse Klein TR > 107. Voor de eerste keer een wedstrijd meedoen en dan zo eindigen.

Klasse, top, vet namens team jeugdzeilen en jeugdzeilers.

Dit vind je misschien ook leuk...