Prijsuitreiking toch nog spannend!

Zondag 16 september zijn onder super zeilomstandigheden de laatste 2 zeilwedstrijden van dit seizoen gevaren. Na de zeilwedstrijden liep het terras van het Klaphuys lekker vol. Een heerlijk zonnetje en een gebakken visje maakte er een super middag/avond van. Dat de uitslag van de clubkampioenschappen tot de laatste dag spannend was bleek wel tijdens de prijsuitreiking. De prijzen zijn nl al een week eerder besteld en geproduceerd. Nu bleek na de laatste 2 wedstrijden de einduitslag er toch heel anders uit te zien. Dit resulteerde zondag in een 3de plaats maar toch lege handen voor Paul Lange en Ard van Leeuwen en een 2de plaats en lege handen voor Arjan Vooys en Arie vd Plas. Hun prijzen worden nabesteld en zsm uitgereikt. Er zijn nu wel nog paar leuke prijzen te koop (@580-27 en F18-3) 😉
In de kleine vloot werd Jeugdteam Skuytevaert onder begeleiding van Bram Ouwehand 1ste. De jeugdleden Joris, Jules en Evelien hebben dit seizoen om de beurt de wedstrijden gevaren. Ze hebben dit jaar veel wedstrijdervaring opgedaan we hopen ze volgend jaar zelfstandig aan de start te zien. Naast hun mooie prijs kregen ze als aanmoedigingsprijs een starthorloge uitgereikt.

Formule 18:1ste plaats:Hans van der Plas en Karel de Mooij
2de plaats:Arjan Vooys en Arie vd Plas jr.
3de plaats:Dirk Schonenberg en Willard Schonenberg
Nacra 580:1ste plaatsJaco van Duijn en Geert van Leeuwen
2de plaats:Jan Buis en Allaart Ouwehand
3de plaats:Paul Lange en Ard van Leeuwen
Klein open:1ste plaats:Jeugdteam Skuytevaert (Hobie Max)
2de plaats:Jeroen de Visser en Rik Ouwehand (Hobie 16)
3de plaats:Jan Hoek en Carry Hoek (Hobie 16)
Lasers:1 ste plaats :Jaap van Duijn