De Thema-avond is BACK!!!

Feestweek 2011Een Skuytevaert Feestweek zonder Thema-avond? Zonder een avond lang ‘nieuwe talenten’ met verkleedpartijen, would be zangers en zangeressen, waterballetten, decors, vreemde wezens en andere halve zolen – zowel op het podium als in de zaal? Nou, dat gaat één keer goed, maar dan moet het ook weer over wezen dacht Thema-avondkoningin van Skuytevaert Elma Schonenberg en toog met haar handlangers aan het werk.

Alle nog niet uitgevoerde ideeën kwamen uit de mottenballen, net zoals eerder alle draperieën voor de versiering van de tent. En net zoals die draperieën er de hele Feestweek lang prachtig bij hingen, was de Thema-avond van 2011 weer een prachtig feest binnen de Feestweek. In de komende Skuytepraet (Ja! Hij zit eraan te komen!) een compleet verslag van deze superleuke avond waarop twee aspirant Skuytevaerders in de wereld op zoek gaan naar het ware Skuytevaertgevoel.

Kijk alvast op https://picasaweb.google.com/Exkloesiv/SkuytevaertThemaAvond2011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMCovajF3dqoNg&feat=directlink voor de fotoserie van Nico de Kloes van Egmond (istie van aedel dan?) en voor de filmpjes van Wim Zwitser op http://www.youtube.com/playlist?list=PLA280BC12ABBC71F3   of  http://www.youtube.com/user/zwitserw#grid/user/A280BC12ABBC71F3