Overleg nieuwe strandindeling

Beste leden,

Met de ledenvergadering is besloten dat er op het strand een andere indeling gemaakt wordt. Er verandert veel op het gebied van de watersport en ook als Skuytevaert gaan we wat stappen maken.

We gaan de containers effectiever gebruiken, er wordt een container vrijgemaakt voor onder andere jeugdactiviteiten, en er wordt er een aangepast voor Kite kasten. De laatste container in de zuid verhuist naar de plek van het Waeckhuys. Daarnaast krijgen we ook een andere indeling op het strand waarbij het Waeckhuis en het Klaphuys bij elkaar komen te staan in het middenvak en we een centrale plek krijgen voor alle verenigingsactiviteiten.

We willen voorkomen dat er problemen ontstaan aan het begin van het seizoen, en daarom organiseren we in ieder geval 1 avond waarbij we in overleg met elkaar kunnen kijken waar we gaan zitten. We gaan het als bestuur niet regelen, niemand heeft immers ‘recht’ op een vaste plek voor terras e.d. maar we willen wel meehelpen met kijken naar oplossingen. Het is in ieders belang dat we komend jaar weer allemaal met plezier op het strand zitten.

Daarom nodigen we een ieder uit die denkt dat hij er mee te maken krijgt om op zaterdag 17 februari om 20:00 uur naar de sociëteit te komen voor overleg. De sociëteit is vanaf 19:30 open.

Graag tot 17 februari.

Namens het bestuur,
Jan Hoek

Dit vind je misschien ook leuk...