Taartenbakwedstrijd en High Tea 2017

MAANDAG 7 AUGUSTUS 2017 Taartenbakwedstrijd met High Tea Dit JAAR MET PUBLIEKSJURY!!
Er zijn enkele wijzigingen op de tijden die in het feestweek programma staan :
14.30 – 15.00 Taarten inleveren (zo kunnen de taarten zo vers mogelijk opgediend worden) (De bakkers krijgen een gratis bon voor de High Tea) 15.00 – 15.30 Deelnemers aan de High Tea mogen de mooiste taart jureren. 15.30 – 16.00 De taarten worden aangesneden 16.00 – 17.00 High Tea, de deelnemers mogen de lekkerste taart jureren. 17.00 Prijsuitreiking (De organisatie zal ook voor eventuele kinderprijzen zorgen) *************************** High Tea Kaartjes voor de High Tea zijn te koop voor E. 2,00 per persoon. In de feesttent achter de bar en bij José van Duin, op mooie stranddagen te vinden onderaan het vak bij het Waekhuys, of in de tent. Bij genoeg aanmeldingen van de taartenbakkers kunt u hiervoor 3 stukjes taart uitzoeken! In het kader van “zo eerlijk mogelijk” zullen er 3 tafels zijn, u kunt dan van elke tafel 1 stuk taart kiezen.
Speciaal voor de kinderen en de Jeugd van het watersport – evenement zal een aparte tafel zijn. Zij kunnen een kaartje k open voor 1 Euro per persoon, en krijgen hiervoor 1 plak cake , 1 brownie en een stuk wedstrijdtaart naar keuze. (ook de wedstrijd – taart zal voor hun op deze aparte tafel staan.)