Zaterdag 28 januari in de Soos: LUDWIG

LUDWIG is wat je krijgt als je zomaar vijf heel verschillende jongens met al hun instrumenten in een keuken laat spelen, en er vervolgens achter komt dat het eigenlijk toch wel heel erg lekker klinkt. Zo is het allemaal in oktober 2015 begonnen en sindsdien is de samenstelling niet meer veranderd. Als je van deze eerste keer oefenen doorschuift naar het heden staat er een groep die minstens net zo hard kan spelen als dat ze kunnen lachen.”

Aldus de LUDWIG-bandleden, onder wie ook Skuytevaerder Thomas Kraaijenoord, die op zaterdag 28 januari 2017 het podium in de Skuytevaert Soos zullen betreden. Vooralsnog bestaat het repertoire voornamelijk uit covers van o.a. The Beatles, ZZ Top, Johnny Cash, CCR, The Black Keys en Paolo Nutini, maar dat dan wel in een geheel eigen stijl. Inmiddels is ook het eerste echte eigen LUDWIG-nummer een feit: The Darkside. Dus kom luisteren hoe zij hun liefde voor al die verschillende genres daarin doen samenkomen.

Waar komt de naam LUDWIG vandaan?
Vraag het de band op zaterdagavond 28 januari 2017 zelf!
Plaats: Soos Skuytevaert, Synthese 20a, 2224 RD Katwijk
Tijd: 21:00 uur
Introducees zijn van harte welkom
En… de toegang is gratis!

 

Dit vind je misschien ook leuk...