Nieuwjaarsreceptie en toekomstvisie

7 januari 2017, nieuwjaarsreceptie van Skuytevaert, gezellige avond met muziek van Duo Artishock , heerlijke hapjes en een proost op het nieuwe jaar door Voorzitter Jan Hoek. Een toast op het nieuwe jaar waarbij hij niet meer achterom wil kijken, dat is al geweest met de najaarsledenvergadering en de medewerkersavond. Maar een blik voorruit, wat brengt 2017 ons en de jaren daarna. Leuk om te vermelden dat de Watersportdag Katwijk welke we afgelopen september georganiseerd hebben met diverse andere watersportverenigingen op de oude Rijn genomineerd is voor de sportinnovatie van het jaar.
Komend jaar geen grote evenementen op de planning maar we gaan wel voor een jaar met veel zon en watersportdagen.
Verder de vraag aan de leden om mee te denken over de toekomst van Skuytevaert. Hoe ziet de vereniging er over 15 jaar uit? Welke koers gaan we varen? Aan de bar zijn er dikwijls grootse plannen en ideeën. Deze willen we graag in een discussieavond bespreken, uitdenken, bundelen en hiervan een lange termijn visie maken.

Programma dinsdag 17-1-2017:
19.30 – 20.00 uur koffie
20.00 – 20.15  uur korte uitleg en bespreken doel avond
20.15 – 20.55 uur 1e ronde
20.55 – 21.05 uur korte pauze
21.05 – 21.45 uur 2e ronde
21.45 – 22.00 uur korte nabespreking

Wanneer u deel wilt nemen aan deze avond graag een mail sturen naar secretariaat@skuytevaert.nl

Dit vind je misschien ook leuk...