WINTERSOOS opent met BACK 2 THE SIXTIES

Na (hopelijk nog een zonnige) zondag 25 september is het inpakken en wegwezen van het strand en op naar de Wintersoos! Het totale programma met kaartavonden, openingstijden, borreluurtjes en evenementen wordt binnenkort bekend gemaakt, maar de eerste happening is bekend: !!! BACK 2 THE SIXTIES op ZATERDAG 29 OKTOBER 2016 !!!

Kent u Ton Stevens, gewaardeerd lid van Skuytevaert? Nou hij kent Dick Zuydwijk, gewaardeerd diskjockey door de jaren heen en didansen-in-de-sixtiest jaar nog presentator van Haring Rock in Katwijk. U zult hem misschien ook kennen uit vroeger jaren als Club-DJ in Club 68, Club 70, de Casa Cara of de Maribel. En als u een Hard Rocker bent of was, dan herinnert u zich ongetwijfeld de Boulevardbar in de E.A. Borgerstraat. Daar ging regelmatig het dak eraf.

Dankzij Ton komt deze all time DJ Dick Zuydwijk draaien in de Soos op zaterdag 29 oktober en ook dan is het de bedoeling dat het dak eraf gaat. Niet met Hard Rock muziek, maar wel met een spetterend gevarieerd sixties-programma. Nostalgie? Jazeker, maar dan wel nostalgie voor jong en oud want retro is in! De Sooscommissie verwacht in ieder geval een volle bak!

Aanvang 20:30 uur en de toegang is gratis

PS Binnenkort een uitgebreider verhaal van Ton en Dick in de Skuytepraet.