Watersportdag 10 september, botenloods Synthese tijdelijk gesloten

Beste leden,
Zoals jullie waarschijnlijk al weten wordt er op 10 september een watersportdag georganiseerd op de Oude Rijn. Alle watersport-verenigingen doen hier aan mee en ook Skuytevaert zal gaan zeilen met kinderen op de oude Rijn bij onze sociëteit in de Synthese.
Omdat wij die dag veel aanloop verwachten en we voor de botenloods het eea willen laten zien, is het op zaterdag 10 september helaas NIET mogelijke om je boot naar de loods in de Synthese te brengen. Ook is het niet de bedoeling dat je je boot of trailer daags daarvoor vóór de Synthese stalt. We willen graag de ruimte vrij houden, om er een mooi evenement van maken.
Kijk op de website www.watersportdagkatwijk.nl  en like en deel watersportdagkatwijk op Facebook.

Vrijwilligers kunnen we die dag altijd gebruiken, informeer even bij voorzitter@skuytevaert.nl
En anders zijn jullie natuurlijk van harte welkom om even te komen kijken, op de Oude Rijn tussen de KRB/KNRM en de Societeit van Skuytevaert.

Tot 10 september!

poster watersportdag

Dit vind je misschien ook leuk...