Carry, bedankt! Bestuurssecretaris neemt afscheid.

ALV 8 april 2016 2 Afscheid secretaris CarryVrijdagavond 8 april 2016: Algemene Ledenvergadering in de Soos met een officieel tintje want er moesten nieuwe statuten worden goedgekeurd. Dat gebeurde, na toezegging van het opnemen van de bepaling dat de functies van secretaris en penningmeester niet door een en dezelfde persoon vervuld mogen worden. Ook de notulen van de vorige vergadering werden goedgekeurd en daarna was het tijd voor het afscheid nemen van Carry Hoek als bestuurssecretaris.

Het bestuur ziet Carry node gaan, maar na zeveneneenhalf jaar was zij, gezien haar drukke bestaan, wel toe aan het afsluiten van deze periode. Niet dat Carry de indruk maakte te zijn ingedut in deze functie. Integendeel! Met niet aflatende voortvarendheid zorgde zij er gedurende die jaren voor dat de administratie binnen het bestuur, meer dan, op rolletjes liep. Notuleren? Secuur en efficiënt. Leden informeren? Ze hield ze op de hoogte. Kwamen er vragen? Iedereen kreeg antwoord. Een praatje met instanties? Daar draaide zij haar hand niet voor om. Kortom, een secretaris met een gouden randje.

Voorzitter Jan Hoek (wel familie☺) bedankte Carry voor haar grote inzet met een mooi boeket en heette haar opvolger Eddy Pool van harte welkom in zijn nieuwe functie. Helaas was Eddy zelf niet aanwezig, maar dan wel om een zeer goede reden. Hij was zojuist vader geworden van een dochter: Carmen. Van harte gefeliciteerd Eddy, met deze nieuwe aanwinst in het gezin en veel succes gewenst in je nieuwe functie als bestuurssecretaris.