Strandseizoen 2016

Er wordt al druk geschept en geshoveld. We zijn begonnen met de opbouw van Skuytevaert.
Zaterdag 16 april hopen we met alles klaar te zijn en kunt u uw spullen naar strand brengen. Onder dit bericht vindt u de rijtijdenlijst.

Als we dan op het strand zijn met de boot / vaartuig , meld dit dan de zelfde dag bij de walschipper.
Registreer gelijk bij aankomst de boot / vaartuig en laat deze keuren volgens Art 2

Nieuw; In het Waeckhuys zal een tekening aanwezig zijn met de iets nieuwere vakindeling.
Wat inhoud dat het 1e halve vak is vervallen, hier hebben de laatste seizoenen ook geen catamarans gelegen. En het laatste vak (21) is in zijn geheel vervallen, ook dit vak is in de afgelopen seizoenen niet in gebruik geweest. Hierdoor zijn er een paar vakken 1 meter breder geworden.
En zijn de vakken iets naar de noordzijde verschoven. Wat ook van belang is dat U, uw lid nummer aangeeft op de tekening in het juiste vak en op de juiste ligplaats.

Nogmaals ter herinnering,
Artikel 2, De vaartuigen met hun inventaris, welke bij de K.W.V. “Skuytevaert” staan ingeschreven of tijdelijk van de faciliteiten van bovengenoemde vereniging gebruik maken, dienen te voldoen aan een door de K.W.V. “Skuytevaert” voorgeschreven programma van eisen. Hiertoe zal een bewijs van goedkeuring worden afgegeven. Eigenaren van vaartuigen moeten direct bij het in gebruik nemen van de ligplaats hun vaartuig laten registreren en dienen de goedkeuring zichtbaar te maken door middel van het aanbrengen van een sticker op het vaartuig zodat controle mogelijk is. Het bestuur is bevoegd om bij het in gebreke blijven van bovenstaande, een oplopende boete in rekening te brengen bij eigenaren zoals vastgesteld in de ALV.

Vergeet ook niet Uw verzekeringspolis met de betaling voor 2016 mee te nemen.
Het is dus echt van belang boot / vaartuig zo snel mogelijk te voorzien van keuring sticker 2016.
Van uit het bestuur zal hier strenger op worden nagezien.

Veel strandplezier toegewenst,
Namens het bestuur.

Rijtijdenlijst aanvoer 2016