Zaterdag 27 februari 2016: WIJN & VIS AVOND in de SOOS

Kan het succes van de Wijn & Vis Avond van december 2014 nog worden overtroffen? Wie weet. In ieder geval zullen Arie Kuijt en Ineke en Chris Klinkenberg van Visfileren.nl en Wijnkoperij Chiel Kuiper hun uiterste best doen om het hoge wijn- en spijsniveau van toen op zijn minst te evenaren.

Net als toen geldt ook nu weer het advies om vooraf thuis niet zwaar te tafelen. Gedurende de avond krijgt u de lekkerste wijnen gepresenteerd die steeds vergezeld gaan van een heerlijk visgerechtje. Natuurlijk zo op elkaar afgestemd dat de smaken van wijn en vis mooi met elkaar combineren. In totaal drinkt u vijf verschillende wijnen en geniet u van zes verschillende vishapjes.

Staat zaterdag 27 februari nog open in uw agenda? Lees dan hieronder de ‘spelregels’ en schrijf u in voor deze ongetwijfeld weer ‘heerlijke’ avond. Het menu blijft nog even geheim, al lichten we hier alvast een tipje van de sluier op met de vermelding van een overheerlijke sashimi van tonijn en zalm. Maar laat u vooral verrassen. Aanvang 18.30 uur.

spelregels
Inschrijven alléén via de mail: fam.van.duijvenbode@planet.nl
Inschrijving is definitief na betaling vooraf:
Op NL 49 KNAB 0767214218 t.n.v. E.T. van Duijvenbode-Hartog o.v.v. Wijn & Vis Avond.
Of vooraf contant aan Els van Duijvenbode.

Het inschrijfgeld bedraagt € 30,00 per persoon.
U ontvangt vijf consumptiebonnen die alleen tegen een glas wijn kunnen worden ingewisseld.
Een extra glas wijn bijkopen kan voor €2,50.

Wij wensen u een heel gezellige Wijn & Vis Avond

Dit vind je misschien ook leuk...