Wat ?????? Lopen??

Wadlopen – zaterdag 14 september

Zaterdag 14 september gaan we wadlopen! De keuze is gevallen op een looptocht vanaf de zandplaat Brakzand naar Schiermonnikoog. Met een boot word je in ca. 20 minuten naar de zandplaat gevaren vanwaar de 11 km lange wandeltocht (ca. 3 uurtjes) over het wad begint. De tocht is grotendeels over een redelijk harde ondergrond. Ben je een goede wandelaar en heb je voldoende conditie dan is dit dus heel goed te doen.

Op Schiermonnikoog aangekomen wandelen we naar het dorp waar we samen wat kunnen drinken en om ca. 16.30 varen we met de boot terug naar Lauwersoog.

Kosten Euro 50,= per persoon ( dit is incl. bustocht, boottochten en een eenvoudig ontbijt in de bus met broodjes/koffie/thee op de heenweg).

Geplande vertrektijd is uiterlijk 05.45 uur vanaf het marktplein in Katwijk. Ongeveer 20.30 ben je dan weer terug in Katwijk.

I.v.m. het beperkte aantal zitplaatsen in de bus willen we wandelaars voorrang geven bij het reserveren. (Mocht er plek over zijn dan kunnen niet-wandelaars ad 15,= p/p mee in de bus. Ter plaatse dien je dan wel zelf een retourticket voor de boot ad 14,40 p/p te kopen als je het leuk vindt de wandelaars op Schiermonnikoog met Gladiolen in te halen)

Schrijf je op tijd in via e-mail adres Kees vd Plas:  keesenab@ziggo.nl  Helaas, vol = vol.

Als je jezelf al mondeling hebt opgegeven stuur dan toch nog even een mailtje ter bevestiging!)

Gegevens over mee te nemen kleding, eten, wijze van betaling en laatste vertrekinfo volgen na inschrijving per e-mail.